Rhubarb & Custard (Sladká rebarbora s pudinkem) - Příchuť Brutal S&V 20ml

Kód: 43143/20ML
KOLEK Q
Značka: Brutal (GB)
299 Kč / ks 247 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Čerstvá a řízná rebarbora se snoubí s bohatou a luxusní chutí sladkého krémového custardu. Vaše chuťové pohárky se probudí k životu s touto jedinečnou příchutí, která reinkarnuje slavný britský horký dezert.

Detailní informace

Množství: 20ml
Skladem (10 ks) | 43143/20ML
Můžeme doručit do: 22.11.2024
299 Kč / ks
247 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

 brutal bann

Okouzlující retro cukrovinky a naprosto výjimečná a mimořádně sladká chuť, to je ve zkratce nová série příchutí Brutal, za níž stojí britský výrobce Just Juice. Celá série nabídne originální receptury slavných světových cukrovinek prověřených zubem času a zkušenostmi vaperů ze společnosti Just Juice. Unikátní, neotřelé, výrazné a do nebes sladké, příchutě Brutal nabídnou opravdový ráj na zemi. Jedná se o příchutě typu shake & vape, které budete moci vapovat po dolití báze ihned, bez nutnosti zrání. Všechny příchutě ze série Brutal prochází přísnými  výstupními kontrolami pro uvedení na trh. Jsou vyráběny z těch nejlepších možných surovin pro zachování autentické a výrazné chuti. Příchutě Brutal S&V jsou dodávány ve velké 60ml Chubby Gorilla lahvičce, ve které se nachází 20 ml příchutě.

Postup přípravy e-liquidu Brutal: Do 60 ml lahvičky s 20 ml příchutě dolijte bázi. Lahvičku důkladně protřepejte. Poté můžete ihned vapovat díky systému shake & vape. Doporučujeme především báze s vyšším podílem VG (rostlinný glycerol), nejlépe 70% - 80% VG. Použít však můžete také klasické báze 50/50, nebo báze s vyšším podílem PG. Pro zvýraznění výsledné chuti můžete nechat hotový e-liquid také cca 3 dny odležet.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příchutě Brutal (GB) SnV
Záruka: 2 roky / dle datumu spotřeby
- Ovocné příchutě: Rebarbora
- Sladké příchutě: Pudink

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: